Raam kopen

Renovatieplannen, of slachtoffer van een inbraak ?

Bent u thuis of op uw bedrijf het slachtoffer van inbraak of ongeval en is het glas van uw ramen of deuren kapot, dan wilt u dit natuurlijk direct gerepareerd hebben of laten vervangen door nieuwe ramen of deuren. Partner van de erkende Glashandel is gespecialiseerd in spoed reparaties of vervanging van glazen ruiten, ramen en deuren in woningen en bedrijven,

of wilt U wellicht uw glas vervangen ivm ouderdom of isolatiewaarde-verhoging?

Hoeveel potentiële klanten mist u wanneer uw winkelruit(en) kapot zijn en er een houten noodvoorziening is aangebracht die het verder onmogelijk maakt om in uw etalage te kijken. Zelfs wanneer de winkelruit alleen maar beschadigd is, doet dit afbreuk aan de belangrijke uitstraling van uw etalage.

Uw huis weer snel en veilig afgesloten.

Om uw omzet veilig te stellen is het bij beschadigde winkelruiten van groot belang dat vervanging of het aanbrengen van een passende noodruit met de grootst mogelijke snelheid plaats vindt. De erkende glashandels partner  staat garant voor de gewenste vervangingssnelheid en voor het gebruik van het juiste en beste glasmateriaal dat direct uit eigen voorraad leverbaar is.

  • dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend en op feestdagen

  • geen voorrijkosten

  • binnen 30 minuten aanwezig

  • vaste tarieven

  • Politie Keurmerk Veilig Wonen