Glasbedrijf

Glasbedrijf de erkende-glashandel.nl staat voor het glasbedrijf dat in heel Nederland werkzaam is. Onze gediplomeerde glaszetters leveren echt alle soorten glas en glasproducten.

Het is een gecertificeerd glasbedrijf dat haar werkzaamheden ondermeer uitvoert volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt. Onze vakdeskundige glaszetters zijn echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas en glasproducten gesteld worden.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week direct voor u klaar om u te helpen bij glasschade wanneer dat bijvoorbeeld is ontstaan na inbraak, vandalisme of gewoon door pech.

Uit voorraad leveren wij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen wij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

Bovendien heeft u achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. de erkende-glashandel.nl is tevens degene die voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt. Dat doen wij rechtstreeks met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland en dat kunnen wij doen omdat onze prijsstelling heel erg scherp is en onze tarieven zeer concurrerend zijn zeker gezien ons professionele serviceniveau en het resultaat dat wij realiseren.

Voor meer info kunt u ons 24/7 bellen: 085-7600547

Ook als u niet verzekerd bent: U betaalt nooit teveel bij ons glasbedrijf !!