Over ons / Disclaimer

  • de erkende glashandel werkt exclusief samen met geselecteerde partners. Deze partner, glaspunt bv, is specialist in de gezochte werkzaamheden en treedt op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, de erkende glashandel treedt puur op als intermediair in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier.
  • Disclaimer erkende glashandel

    De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.erkende-glashandel.nl.

    Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

    Erkende Glashandel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites en/of telefoonnummers waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links en/of telefoonnummers is geheel voor uw eigen risico.