Glaswacht

Glaswacht erkende-glashandel.nl staat voor het glasbedrijf dat in heel Nederland de beste glasservice biedt. Onze gediplomeerde en ervaren glaszetters, glazeniers en glasherstellers leveren echt alle soorten glas, glasproducten en voeren alle voorkomende glaswerkzaamheden op professionele wijze uit.

De dienstverlening van erkende-glashandel.nl wordt uitgevoerd volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt. De vakdeskundige medewerkers zijn echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas en glasproducten gesteld worden.

Glasherstel nodig?, bel met de glasspecialisten, 24 uur per dag en 7 dagen per week direct glasherstel en hulp bij glasschade wanneer dat bijvoorbeeld is ontstaan na inbraak, vandalisme of gewoon door pech.

Uit voorraad leveren wij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen wij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

Bovendien heeft u achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. De service van glasspoedservice valt onder de professionele service waarbij glasspoedservice voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt. Dat doen wij rechtstreeks met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland en dat kunnen wij doen omdat onze prijsstelling heel erg scherp is en onze tarieven zeer concurrerend zijn zeker gezien ons professionele serviceniveau en het resultaat dat wij realiseren.

glasschade, accuut glasherstel nodig? of op zoek naar het beste aanbod van isolatieglas? bel 085-7600547 voor een erkende glaswacht